Новини
Новорічна вигода на середньорозмірний кросовер Kia Sorento досягла $ 4000!

Новорічна вигода на середньорозмірний кросовер Kia Sorento досягла $ 4000!

2018-12-11

До 31 січня 2019 року стати власником могутнього кросовера Kia Sorento можна з безпрецедентною вигодою. Економія під час придбання  автомобіля, оснащеного новою 8-ступнчатою АКПП, а також преміальними опціями, досягає $4000 в залежності від комплектації.

У період з 11 грудня 2018 року до 31 січня 2019 року в офіційній дилерській мережі Kia в Україні діє спеціальна пропозиція на кросовер Kia Sorento. Завдяки новій ціновій політиці, зумовленої, в тому числі і зниженням акцизу на нові автомобілі, ціни на автомобіль стартують з позначки S37 900*, тоді як максимальна вигода** досягає $4000 *

Вигода** під час придбання стартової версії Sorento (Business («Бізнес»)) становить $ 3000 *. Автомобіль комплектується ABS, системою стабілізації і динамічної стабілізації під час руху в повороті, системою допомоги при старті на схилі, датчиком тиску в шинах і шістьма подушками безпеки.

До переліку опцій також входять система «Старт/стоп», панель приладів типу «Супервіжн», круїз-контроль з управлінням на кермі, підігрів керма, а також передніх і задніх сидінь, двозонний клімат-контроль і кондиціонер для пасажирів заднього ряду, інтелектуальна система відкривання багажника, парктронік попереду і позаду, датчик дощу, бесключовий запуск двигуна і т.д.

За розваги відповідає мультимедійна система з 7-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм, шістьма динаміками, камерою заднього виду і можливістю синхронізації зі смартфонами з операційними системами Android і iOS.

На сходинку вище стоїть версія Prestige ("Престиж"), яку відтепер можна придбати за ціною $41 300* (вигода** $3500*). На додаток до оснащення, переліченого вище, покупці таких автомобілів отримають шкіряний салон, сидіння водія і переднього пасажира з електро регулюванням і вентиляцією (водійське - з пам'яттю положень), інтелектуальну корекцію фар головного світла, панель приладів типу «Супервіжн», світлодіодні передні фари.

Найбільш насиченою опціями є версія Luxury ("Лакшері"), ціни на яку стартують з позначки $47 000*, при цьому вигода** складає $4000*. Ця комплектація додатково оснащується системою екстреного гальмування в місті AEB, системою контролю рядності руху, кондиціонером для пасажирів третього ряду сидінь, панорамним дахом, адаптивними світлодіодними фарами, преміальної навігаційної мультимедійною системою Harman/Kardon з сабвуфером, а також бездротовим зарядним пристроєм для смартфонів.

Нагадаємо, що гарантія*** на оновлений Kia Sorento становить 5 років або 150 000 км (в залежності від того, що настане раніше).

* Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 11.12.2018 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua на день виписки рахунку-фактури.

** Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 11.12.2018. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.

*** Детальні умови гарантії та обмеження гарантії відображено в супровідній документації до автомобіля.