Новини
В Україні стартували продажі оновленого Kia Stonic!

В Україні стартували продажі оновленого Kia Stonic!

2020-11-16

Рестайлінгова версія Kia Stonic – одного з найпопулярніших автомобілів в Україні, уже доступна для придбання в Україні. Оновлений дизайн, ще більш вражаючий перелік опцій і оновлена лінійка силових агрегатів – усе це пропонується за традиційно привабливою ціною від 16 900 євро.

Автоцентр «Бліц-Авто» повідомляє про старт продажів оновленого Kia Stonic. Відтепер цей автомобіль доступний з оновленим дизайном та розширеним переліком опцій. Ціни, які, як і раніше, стартують з позначки 16 900 Євро*, дозволяють отримати ще більше задоволення від користування яскравим оновленим Kia Stonic.

Усередині та ззовні дизайн оновленої моделі Stonic залишився в значній мірі незмінним, зміни торкнулися передньої частини авто, зокрема, модель може похвалитися новими повністю світлодіодними фарами з вражаючим дизайном. З огляду на те, що компактний дизайн кросовера, як і раніше, виглядає «свіжим» з моменту його випуску, Kia надає клієнтам нові можливості для персоналізації Stonic. Запропоновані нові кольори забарвлення екстер’єру –  темно-сірий і спортивно-синій. В цілому, колірна палітра кузова пропонує на вибір до дев’яти кольорів лакофарбового покриття.

width=640

На сьогодні, в Україні автомобіль наявний у двох комлектаціях Business та Prestige, а незабаром з’явиться топова версія Kia Stonic – GT Line. Рестайлінгова модель оснащена шістьма подушками безпеки, а всередині на водіїв і пасажирів у всіх комплектаціях оновленого Kia Stonic чекає нова інформаційно-розважальна система з 8,0-дюймовим сенсорним екраном, у тому числі й у комплектації Business. Модернізований Kia Stonic в Україні, як і раніше, доступний з 100-сильним бензиновим двигуном об’ємом 1,4 л у парі з шестиступеневою автоматичною коробкою передач.

*Ціни включаючи ПДВ станом на 12.11.20 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.соm/ua у день виписки рахунку-фактури