Новини
Провідні дилери Kia отримали нагороди від Kia Motors Corporation

Провідні дилери Kia отримали нагороди від Kia Motors Corporation

2018-04-18

За результатами щорічної глобальної програми оцінювання дилерів бренду Kia три дилерських підприємства отримали спеціальні нагороди від KMC. Престижна нагорода Top Platinum Prestige дісталася підприємству «Автомобільний центр Київ».

Корейський автовиробник Kia Motors Corporation нагородив лідерів щорічного оцінювання офіційних дилерів бренду. Моніторинг діяльності дилерів проводиться по всьому світу, при цьому якість роботи підприємств оцінюється за більш ніж сотнею параметрів, що охоплюють продажі, післяпродажне та гарантійне обслуговування тощо.

«Оцінювання дилерів» - це процес постійного покращення та вдосконалення з метою максимального задоволення потреб клієнта.

За результатами роботи у 2017 році один з провідних київських дилерів Kia, «Автомобільний центр Київ», отримав нагороду Top Platinum Prestige. Відзначимо, що керівництво дилерського центру отримало нагороду з рук керуючого директора KMC по європейському регіону пана Санг Юн Чо, який перебував у Києві з одноденним візитом.

З огляду на той факт, що підприємство стало дилером корейського бренду тільки у 2016-му році, його команда виконала неймовірну роботу і заслужила схвалення, як від клієнтів, так і Kia Motors Corporation.

Високу оцінку отримала і діяльність львівського дилера «Радар-Сервіс», який отримав статус Platinum Prestige. Нагорода за найвищу задоволеність клієнтів дісталася підприємству «Бліц-Авто».

Нагородження за результатами програми глобальної оцінки дилерів бренду Kia є важливою частиною стимулювання представників бренду по всьому світу.

Крім цього корпорація Kia Motors і офіційний дистриб'ютор «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО») постійно працюють над підвищенням якості роботи персоналу дилерських підприємств, проводячи локальні і міжнародні конкурси професійної майстерності для продавців автомобілів, механіків, діагностів і т.д .